nl
0343-578920
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

  • GRATIS VERZENDING  
    vanaf €75 Nederland  BelgiĆ« 

  • Op werkdagen vòòr 23.30 u. besteld =
    MORGEN IN HUIS!
  • Webshop Keurmerk
Uw gegevens worden voor langere tijd bewaard door Fito Products, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling uw gegevens langer moeten bewaren.

Contact opnemen

Op het moment dat u contact opneemt met Fito products via mail, dan worden die gegevens die u meestuurt, zoals bijvoorbeeld uw naam, bedrijfsnaam, en e-mailadres, opgeslagen op de mailserver. Die mails worden tot maximaal twee jaar terug bewaard.

Gegevens bestelling voor verwerking boekhouding en garantieaanvragen

Wanneer u een order plaatst zullen deze gegevens voor de boekhouding en eventuele garantieclaims bewaard worden voor minimaal vijf jaar na orderdatum.

05. Beveiliging

Er worden van uw persoonsgegevens alleen fysieke kopieën gemaakt t.b.v. de boekhouding. Verder worden uw gegevens alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software. De persoonsgegevens die door Fito Products of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord. De systemen die uw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord. Het aantal systemen die toegang hebben tot uw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde systemen.

Daarnaast wordt uw bezoek aan onze website beveiligd door een SSL certificaat ( HTTPS omgeving ). Dit betekent dat uw verbinding met alle websites van Fito Products privé is. U herkent deze beveiliging aan het groene slotje voor de URL.

06. Uw rechten

Recht op inzage

U heeft het recht om ten alle tijden uw gegevens op te vragen die bij Fito Products vastgelegd en bewaard worden. Dit doet u door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met Fito Products. U krijgt dan een overzicht van uw gegevens.

Recht op rectificatie

Kloppen uw gegevens niet? Of zijn uw gegevens veranderd? U heeft het recht om dit te laten rectificeren door Fortimax Beheer. Recht op overdracht Mocht u de gegevens nodig hebben die bij Fortimax Beheer opgeslagen liggen (bijvoorbeeld i.v.m. uw verzekering) dan heeft u recht op overdracht. Hierbij dient Fortimax Beheer uw gegevens over te dragen aan de andere partij.

Recht op wissen van gegevens

Wilt u niet langer dat uw gegevens bij Fito Products vastgelegd zijn? Dan heeft u het recht op het laten wissen van uw gegevens.

Recht op het indienen van een klacht

U heeft het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als u vindt dat Fito Products niet op de juiste manier met uw gegevens omgaat.

Recht op stop gegevensgebruik (bezwaar)

Wilt u niet dat Fito Products uw gegevens gebruikt? Dan heeft u het recht op het stoppen van het gebruik van uw persoonsgegevens. Het gebruik maken van deze rechten kan via info@fito.nl onder toezending van een kopie id-bewijs waarbij de pasfoto, de nummers onderaan het paspoort, id-bewijsnummer en BSN onleesbaar zijn gemaakt. Het streven is om binnen een week te reageren.

07. Plichten

Fito Products verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Denk hierbij aan het aanbieden van producten van Fortimax Beheer via de diverse webshops. Uw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden.

De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de producten die wij verkopen. Uw e-mailadres is bijvoorbeeld nodig om de orderbevestiging en de factuur te versturen. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan Fito Products het betreffende product niet aanbieden. Ook gebruiken wij uw e-mailadres éénmalig met een verzoek om onze dienstverlening te beoordelen. Wij werken hiervoor samen met reviewpartij Kiyoh. Dit zodat wij onze kwaliteit van dienstverlening kunnen waarborgen en/of verbeteren.

Mocht het nodig zijn gegevens die u hebt gedeeld met Fito Products met anderen dan de hierboven genoemde partijen te delen (voor bijvoorbeeld het aanbieden van een levering of garantiedienst), dan zal daar eerst uw toestemming voor worden gevraagd.

Fito Products behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer Fito Products dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van Fito Products te beschermen. Daarbij trachten wij altijd uw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren.

Heeft u toch nog vragen? Neem gerust contact op via onderstaande
contactgegevens.

info@fito.nl | +31 (0)343-578920 | Fito Products bv
Rookmeldershop.nl